Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven
die gevestigd zijn in het Beernems Bedrijvenpark.

Bezoek de website van elk bedrijf voor gedetailleerde informatie.

Kopelino_bedrijfsfoto-10.jpg

Kopelino

Thuis in exterieur. Alles op maat gemaakt met verschillende materialen en ruim aanbod voor tuinhuizen, terrassen, carports, tuinmeubelen en zo veel meer. Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde toonzaal.

Lataire_1.jpg

tuin & dier lataire

Een ruime familiezaak gelegen in Beernem. De zaak steunt op drie belangrijke peilers, namelijk dier, tuin en bakken. Sinds kort ook gespecialiseerd in bloemstukken. Naast de zaak bevindt zich ook een trainingsveld voor honden.

Nipaco_1.jpg

nipaco-storme

Met reeds 25 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van het uitgebreide gamma kwaliteitsvolle producten van Winsol gaat men resoluut voor kwaliteit, service en een goede dienst na verkoop.

hoeveslagerij de bokke

Reeds jarenlang bezig om de beste kwaliteit te leveren voor de laagste prijs. De runderen worden op eigen hoeve gekweekt met de allerbeste zorgen en de nodige liefde.

Verdonck algemene bouwonderneming

Wij van Algemene Bouwonderneming Verdonck bouwen of verbouwen graag samen met u de plaats waar u ontspant, werkt en geniet. Dit alles perfect volgens plan. Daar staan wij garant voor!

atelier arena

Het ambachtelijk atelier van Ann-Sophie Ververken en Renaat Steurbaut. We werken met de materialen keramiek, brons en inox. Je kan bij ons terecht voor servies, urnen en belettering, alsook voor artistieke interieurelementen.

DSC_0788.jpg

Innovatiecentrum Grote Beer

Innovatiecentrum Grote Beer biedt kantoorruimtes met of zonder stockplaats, flex werkplaatsen, vergaderzalen van 2 tot 100 personen en plaats voor bedrijfsevents aan. Dit zowel voor kleine als grote ondernemingen.

20181102_153357.jpg

Youneek

Uniek en exclusief meubilair dat zowel binnen als buiten straalt. Door het uitzonderlijk design en gebruik van kwalitatieve materialen waaronder Afrikaanse Padoek en Solid Surface creëert men een uitzonderlijke look.

Bikesensation

Bij Bikesensation kan je terecht voor de aankoop en een dynamische fitting van je fiets. Daarnaast kan je er ook terecht voor een extra voet/beenlengte correctie van je fiets.

demabo

Demabo is een jong bedrijf toegespitst op energietechnieken. Gespecialiseerd in de plaatsing van warmtepompen, ventilatiesystemen en zonneboilers en hebben al heel wat jaren ervaring.

winesmile

Bewaar jouw flesjes optimaal in een wijnbewaarkluis en leer op een leuke manier bij over wijn. Een lidmaatschap biedt tal van voordelen o.a. jaarlijks exclusief wijnpakket en gebruik van het clubhuis.

reclameburo tetard

Vertel ons over jouw project Misschien droomt u van een nieuw logo, een belettering, of een volledig nieuwe huisstijl? Wij zorgen ervoor dat uw droom geen nachtmerrie wordt. Wij maken een meesterwerk van uw blanke canvas!

home.jpg

attent loyalty & rewards

Of u nu op zoek bent naar iets eenvoudigs als een Relatiegeschenk of een Keuze Concept waar de ontvanger zelf zijn geschenk kan kiezen. U kan rekenen op een brede waaier van oplossingen op maat.

ZKK+ICGB+-+opendeur.jpg

zakenkantoor keerman

Ga zorgeloos de toekomst tegemoet. Met onze ervaring en persoonlijke service gaan we samen voor een totaalaanpak inzake al je verzekeringen en je financieel vermogen. Alleen het beste is goed genoeg.

VanVynckt_1.png

tuinmachines Van Vynckt

Biedt reeds jarenlang een uitgebreid gamma van top materiaal met een goede prijs en kwaliteitsverhouding. De voornaamste troef is en blijft tuinmachines met het oog op hun gespecialiseerde hersteldienst.

Apéro château

Apéro Château is een popup zomerbar op het landgoed Di Coylde in Beernem.
Geniet er van lekkere cocktails en overheerlijke smallbites & tapas.

Nutriphyt

Nutriphyt ontwikkelt voedingssupplementen met innovatieve formules voor professionelen, op basis van nutriënten en plantaardige stoffen, om lichaam en geest gezond en fit te helpen houden.

keukens meuleman

Met reeds jarenlange ervaring in eigen productie en plaatsing van keukens, badkamers en alle maatwerkkasten. Alsook totaal projecten vloer tot plafond kan je bij ons terecht.

bgweb2.jpg

Connectify

Het centrale aanspreekpunt op vlak van Telefonie, IT-infrastructuur, Camerabeveiliging en Digital Signage. Innoveren in technologie. Dit om een meerwaarde te kunnen bieden in de day-to-day werking van ondernemingen.

Brandt natuursteen

Voor steengoed maatwerk in arduin, marmer, graniet en composiet en officieel verdeler van Belgische Blauwsteen. Alle graf- en urnemonumenten en werken op het kerkhof, ook herstellingen.

Prolectro

Hier kan je terecht voor kwalitatieve verlichting en domotica. Hier vindt u alles voor TV en Audio installaties, huishoudtoestellen, Smart devices, telefonie en multimedia, …etc.

Dakwerken Van Overbeke

Dakwerken Van Overbeke biedt een degelijke en kwalitatieve aanpak voor uw nieuwbouw of renovatieproject. Voor hellende en platte daken, gevelbekleding en zinkwerken kan u bij ons terecht.