Back to All Events

Opendeur Beernems Bedrijvenpark 22-23-24 maart


  • Beernems Bedrijvenpark Sint-Jorisstraat Beernem, Vlaanderen, 8730 Belgium (map)
FBomslagfoto_BBP2019.jpg
 

Bedrijven van het Beernemse Industriepark trekken aan hetzelfde zeel

Al enkele jaren organiseren we in het Beernems Bedrijvenpark met veel succes een opendeurdag. Tijdens het weekend van 22 tot en met 24 maart 2019 zetten we opnieuw de deuren van onze bedrijven voor jullie open. Drie dagen lang kunnen jullie bij de deelnemende bedrijven langs­lopen voor een kennismaking, een demo, een promo en een gezellige babbel…

Bij verschillende bedrijven zijn er ook bijkomende activiteiten. Op zondagnamiddag is er bij Lataire de KIDSZONE. Ravotten op het springkasteel, in contact komen met de minipaardjes van de mobiele miniatuurpaarden attractie en uitblazen bij de kindergrime met een lekkere pannenkoek (15-17u)!

Op zondagnamiddag rijdt er ook een treintje van het ene deelnemende bedrijf naar het andere. Bij de centrale BAR Apero château kun je wat drinken of een hapje eten, …. Overal is er wel wat te beleven.

Over alle bedrijven heen loopt er een wedstrijd waarbij je bij ieder bedrijf een letter moet opvragen en daarmee een woord moet vormen. Ook Roularta geeft prijzen weg, o.a. toegangstickets voor pretpark Plopsaland. Verder zijn er nog individuele initiatieven binnen elk deelnemend bedrijf. In totaal is er bij ieder deelnemend bedrijf een box van 100 euro te winnen.

Kom zeker eens langs bij de 12 deelnemende bedrijven:
NIPACO-STORME · TUINMACHINES VAN VYNCKT · KOPELINO · TUIN & DIER LATAIRE · BRANDT NATUURSTEEN · PROLECTRO · ZAKENKANTOOR KEERMAN · BIKESENSATION · ATTENT LOYALTY & REWARDS · HOEVESLAGERIJ DE BOKKE · NUTRIPHYT - BIOAMOLES · APERO CHATEAU

FolderBBP_2019_Cover.png
 

De zoekwedstrijd, hoe deelnemen?

Zoek in elk deelnemend bedrijf de affiche met het logo van ‘Beernems Bedrijvenpark’. Op die affiche staat één letter die je nodig hebt voor het sleutelwoord dat we zoeken. Noteer die letter in op het wedstrijdformulier in het vakje met het cijfer dat overeenstemt met het cijfer op de affiche. Het woord typeert het campagnebeeld van de straataffiches voor de aankondiging van het opendeurweekend. Deponeer je wedstrijdformulier in één van de boxen bij de 13 deelnemende bedrijven ten laatste op zondag 24 maart om 18u. De trekking van de wedstrijd gaat door op dinsdag 2 april 2019 om 19u. De winnaars worden persoonlijk verwittigd!

Hier kan je het wedstrijdreglement nalezen.

Wedstrijdformulieren

Die kan je in alle deelnemende bedrijven terugvinden of via de button hieronder downloaden en thuis afprinten. Veel succes!


Wat valt er allemaal te winnen?

  • een box ter waarde van € 100 in elk deelnemend bedrijf

  • 4 tickets voor Plopsaland ter waarde van € 26,5

  • 6 duotickets van Chris Dusauchoit – De hond zoals hij is

  • 6 duotickets van Sven De Leijer – Content

  • 6 doosjes Neuhaus chocolade

  • 5 Strips van FC De Kampioenen

  • Flessen cava